header-img

Analogni termostat N-COMFORT TR

pro_alt

Napajanje:

230V

Maks. opterećenje:

16A (3600W).

Režimi rada:

podešavanje pomoću DIP prekidača

Senzor:

sobni /podni ili kombinovano.

Opseg temperature:

10°C - 50°C

Opseg merenja:

0°C - 55°C

Zaštita

IP21

Tip senzora

NTC

Analogni termostat N-COMFORT TR

Jednostavan, ali višenamenski analogni termostat / regulator za upotrebu sa Nexans električnim grejnim kablovima za podno grejanje. Termostat nudi minimalna i maksimalna ograničenja podešavanja unutar opsega temperature, a konfiguriše se podešavanjem DIP prekidača i potenciometra, dostupnim ispod kućišta termostata. Dvopolni mehanički prekidač za uključivanje / isključivanje i regulator za podešavanje temperature se nalaze na prednjoj strani. Isporučuje se sa dva različita modela rama i maski u dve različite nijanse bele boje

Analogni termostat N-COMFORT TR karakteristike

N-COMFORT TR poseduje (ugrađeni) sobni senzor i isporučuje se sa spoljnim podnim senzorom koji, ako se koristi, treba postaviti (ugraditi) u pod između dve linije grejnih kablova, blizu površine poda. Ovo omogućava 3 načina rada:

Regulacija sobne temperature pomoću ugrađenog senzora (ne koristi se spoljni senzor);

Regulacija podne temperature pomoću spoljnog senzora;

Regulacija sobne temperature pomoću ugrađenog senzora sa funkcijom ograničavanja temperature poda pomoću spoljnog senzora.

Pored toga analogni termostat može se podesiti da radi kao regulator snage. Kod ove primene funkcija ograničavanja temperature neće raditi.