header-img

Nexans grejni kablovi

Nexans grejni kablovi bili su tema januarskog izdanja renomiranog časopisa Grenef, posvećenog građevinarstvu i energetskoj efikasnosti. Na pitanja je odgovarao gospodin Stig-Eikedal ANDERSEN iz kompanije Nexans.

Mogućnosti za primenu grejnih kablova, novi trendovi u građevini, energetska efikasnost i smanjenje emisije CO2, samo su neke od tema o kojima možete više pročitati i u online izdanju časopisa.

Nexans je vodeći proizvođač energetskih, telekomunikacionih, instalacionih i grejnih kablova. Sedište kompanije je u Oslu, a proizvodni pogoni su u Roganu, Langhusu i Haldenu.

Kompanija ima skoro 1.600 zaposlenih i deo je Nexans Grupe koja ima industrijsko prisustvo u 34 zemlje i poslovne aktivnosti širom sveta. Nexans zapošljava više od 26.000 ljudi i kotiran je na pariskoj berzi.

Nexans+grejni+kablovi

Kada je reč o Nexans grejnim kablovima, u proteklih 100 godina kompanija je fokusirana na kontinuirani razvoj grejnih rešenja, neprestano nadmašujući zahteve tržišta.

Gotovo vek nakon što je 1926. godine patentirao prvi grejni kabl, Nexans sa istim žarom radi na usavršavanju svojih proizvoda i pruža podršku svojim partnerima da zajedno pronalaze inventivne načine za njihovu primenu.

Osim grejnih kablova Nexans razvija i sve druge vrste kablova, učestvujući na taj način u elektrifikaciji koja je ključna za smanjenje emislije CO2 i očuvanje životne sredine.