header-img

Tehnička podrška

Ukoliko planirate izgradnju objekta ili rekonstrukciju postojećeg, i potrebno Vam je grejanje, zaštita od zamrzavanja, otapanje snega i leda ili prateće grejanje cevi obratite nam se kako bismo Vam olakšali proces planiranja, proračuna i projketovanja.

Nudimo Vam mogućnost da na jednom mestu dobijete sve relevantne informacije na osnovu kojih možete doneti adekvatnu odluku i odabrati pravo rešenje u skladu sa Vašim potrebama.
Pored izlaska na teren, proračuna i projektovanja, sa zadovoljstvom ćemo staviti na Vaše raspolaganje naše znanje i dugogodišnje iskustvo.

Koliko to košta, kolika su ulaganja u startu, a koliki troškovi tokom korišćenja, koje su prednosti i nedostaci, koliko je efikasno i ekonomično, koji su troškovi održavanja, postoji li servis i koliko košta… Sve su to logična pitanja pitanja koja zdrav razum nameće svakom ko planira da realizuje investiciju koja je namenjena dugogodišnjoj upotrebi.
Kada je reč o grejanju, otapanju snega i leda i zaštiti od zamrzavanja, većina ovih pitanja obrađena je na drugim stranama sajta, ali za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
Pored tehničke podriške u procesu planiranja i projektovanja, a kasnije i u toku instalacije grejnog sistema, na raspolaganju smo Vam i nakon puštanja u rad.

Ubrzani razvoj tehnologije nudi nova i savremena rešenja, naročito u pogledu termoregulacije i kontrole grejnih sistema, kao i mogućnosti za uštedu energije i primenu obnovljivih izvora.
Enerset doo je tu da za Vas prati promene, otkriva nove mogućnosti i prilagodi ih vašim potrebama u cilju smanjenja troškova i povećanja komfora.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i velikom broju različitih projekata na kojima su članovi našeg tima učestvovali, možemo Vam pružiti tehničku podršku i u slučaju da već imate ugrađen grejni sistem čijim radom niste zadovoljni. Naši inženjeri će rado doći do Vas i pronaći način za poboljšanje.

Ako imate bilo koje pitanje ili nedoumicu u vezi sa grejnim sistemima baziranim na primeni električnih grejnih kablova i grejnim sistemima uopšte, pošaljite nam e-mail, kontaktirajte nas telefonom, ili svratite lično u naše prostrije, biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u susret i pomognemo svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom.