header-img

Nexans – norveški grejni kablovi – zvanično u Srbiji

Nexans grejni kablovi

Kada birate Nexans rešenja za električno grejanje, birate neosporan kvalitet i vek iskustva i pouzdanosti vodeće kompanije u proizvodnji grejnih kablova.

Kremlj, Sivas stadion u Turskoj, Ptičje gnezdo i druga olimpijska mesta u Kini imaju jednu zajedničku nit sa hiljadama poslovnih zgrada i privatnih domova – rešenja za električno grejanje sa Nexans grejnim kablovima.

Nexans je izumeo grejni kabal u Norveškoj 1926. godine. Od tada proizvodi i plasira na tržište u svim delovima sveta visokokvalitetne grejne kablove. U proteklih 100 godina fokus ove kompanije je na neprekidnom razvoju grejnih rešenja, konstantno nadmašujući zahteve tržišta.

Jedan od primera inovativnosti i konstantnog usavršavanja proizvoda od strane kompanije Nexans je i “hiden splice” (skriveni spoj) koji obezbeđuje besprekornu integraciju između toplog i hladnog dela kod grejnog kabla. Kasnije je ova inovacija, kao i ostale postala standard na tržištu i preuzeta je od strane drugih velikih proizvođača.
Drugi primeri su napredni dizajn MILLIMAT kabla i bezbedne završne zaptivke koje sprečavaju ulazak vlage u kabl.

Danas Nexans i Enerset, predstavljaju logičan izbor za maksimalnu udobnost i pouzdanost. Grejna rešenja visokog kvaliteta su jednostavna za ugradnju, dugotrajna i štede energiju, čineći ljude bezbednim i zdravim.