header-img

Technitrace – lider u oblasti samoregulišućih grejnih kablova

Posmatrajući kroz dugogodišnje iskustvo mogućnosti i potrebu za primenom grejnih kablova u industriji, kao i kod pratećeg grejanja cevi, shvatili smo značaj i prednosti samoregulišućih grejnih kablova. Zbog svoje osobine da sa promenom temperature menjaju svoju snagu i da to čine na svakom delu svoje dužine, samoregulišući grejni kablovi često su i jedino moguće rešenje u nekim slučajevima. Takođe, zbog specifičnosti u kojima se obavljaju određeni industrijski procesi, veoma je važno da grejni kablovi i oprema koja se ugrađuje budu prilagođeni za rad u eksplozivnim i hazardnim sredinama.

Ceneći sve ovo i stavljajući bezbednost naših kupaca i pouzdanost u radu grejnih sistema na prvo mesto, odabrali smo proizvođača koji se specijalizirao u ovoj oblasti i zahteve koje smo mi prepoznali kao ključne postavio kao politiku svog poslovanja.

TECHNITRACE je renomirani francuski proizvođač samoregulirajućih grejnih kablova. Sa više od 15 godina iskustva u pratećem grejanju, Technitrace je jedan od retkih proizvođača u svetu koji poseduje stručnost i tehnologiju koja mu omogućava da na licu mesta u svojoj fabrici u francuskoj pokrajini Burgundija pravi sopstvene poluprovodničke smeše potrebne za proizvodnju samoregulirajućih grejnih kablova. Technitrace nudi širok spektar samoregulirajućih grejnih kablova. U svetu je poznat po svom sistemu upravljanja kvalitetom i sertifikovan je prema standardima ISO 9001: 2015.

Posebnu pažnju Technitrace je posvetio proizvodnji kablova namenjenih explozivnim i hazardnim sredinama, i razvio je čitavu paletu proizvoda namenjenih za primene u takvim sredinama. Ovi grejni kablovi su proizvedeni u skladu sa standardima koji važe u toj oblasti, i poseduju sertifikat ATEX (LCIE 13 ATEX 3091X i InterTek ITS 14 ATEX Q7985). Ovakva poslovna politika i sistem upravljanja kvalitetom, omogućili su kompaniji Technitrace da već deset godina proizvodi kablove za veoma zahtevne svetske kompanije kao što su Airbus Aeronautic i mnoge druge.