header-img

GREJNA MREŽA MILLIMAT 150

pro_alt

Snaga

150W/M²

Izolacija

FEP (Teflon)

Broj provodnika

2

Spoljašnji omotač

PVC

Prečnik kabla

4mm (sa mrežom 4.5mm)

Boja plašta

Plava

Hladni kraj

2.5m

Zemlja porekla

Norveška

Grejna mreža MILLIMAT 150 opis

Idealna je kod renoviranja objekta ili nove gradnje. Sastoji se od grejnog kabla sa dvostrukim provodnikom, pričvršćenog na tanku lepljivu fleksibilnu mrežu od fiberglasa. Proizvodi označeni sa “HS” isporučuju se sa fabričkim hladnim krajem, integrisanim sa grejnim kablom. Proizvodi bez oznake “HS” dolaze sa ručnim izrađenim spojem između hladnog kraja i samog grejnog kabla.

IP klasa, krajnje zaptivke: IP X7

Ukupna debljina prostirke (sa kablom za grejanje + mreža): 4,5 mm

Grejna mreža MILLIMAT 150 primena

Preporučuje se za kupatila, toalete, kuhinje, vešernice i druge prostorije koji zahtevaju veću instalisanu snagu. Prostirka se ugrađuje na izravnatu, stabilnu i nezapaljivu površinu poda. Dizajnirana da se ugradi u cementni lepak, nivelišuću masu ili estrih. Podna obloga mora biti nezapaljiva, a može biti pločica, kamen, laminat, itd. Mreža sa grejnim kablom prilagođava se obliku sobe rezanjem mreže. Pogledajte upute za instalaciju za više detalja.

Za površine gde je potrebna manja ili veća instalisana snaga po jedinici površine, ili su oblik prostorije takav da se standardne dimenzije grejnih mreža MILLIMAT 150 ne mogu jednostavno uklopiti preporučujemo grejni kabal MILLICABLE FLEX 15 koji se postavlja na montažni pribor MONTAŽNA TRAKA MT 25 ili se lepi direktno na površinu na jednakim razmacima.

Grejna mreža MILLIMAT 150 instalacija

Prikaz instalacije grejne mreže MILLIMAT