header-img

GREJNI KABAL MILLICABLE FLEX 15

pro_alt

Tip

MILLICABLE FLEX 15

Napon

230 V

Linijska snaga

15 W/m

Hladni kraj

2,5 m

Broj provodnika

2

Zemlja porekla

Norveška

Grejni kabal malog prečnika MILLICABLE FLEX 15  

Grejni element umanjenog prečnika MILLICABLE FLEX 15 je idealan za direktno grejanje betonskih/estriht podova. Prilagođen je za montažu u tanke slojeve cementnog materijala u završnim građevinskim radova. Dizajniran za grejanje svih vrsta prostorija, uključujući i kupatila, a pogodan je i za rekonstrukcije objekata. Grejni kabal MILLICABLE FLEX 15 je namotan na kalemu i upakovan u kutiju da bi se olakšalo rukovanje i pojednostavila ugradnja. Za unutrašnje instalacije je odobreno do 200 W/m2 instalirane snage. Svaki grejni element ima fabrički napravljen integrisan spoj koji je označen => SPLICE =< na površini kabla. Fabrički izrađen spoj je 100% vodootporan i ne zagreva se u radu. Hladni kraj je označen sa ****** na spoljašnjem plaštu i označava da ovaj deo grejnog kabla ne odaje toplotu.

Grejni kabal malog prečnika MILLICABLE FLEX 15 primena

ELEKTRIČNO PODNO GREJANJE – mogu se instalirati do maksimalne snage od 200W/m² za unutrašnje prostorije, odnosno minimalnog rastojanja od 5xD (poluprečnik).

TOPLE KLUPE I SAUNE – grejni kabal malog prečnika se može instalirati u sloju cementnog lepka na sedalnim delovima toplih klupa kod koji je završna obrada kamen, keramika ili mozaik. Izuzetno mali poluprečnik savijanja od samo 5xD (4cm) omogućava vrlo fleksibilnu montažu na nepravilnim, zakrivljenim i površinama koje zahtevaju tanak sloj završne obloge.

BAZENI – grejni kabal malog prečnika MILLICABLE FLEX 15 poseduje fabrički skriveni spoj i 100% vodonepropusnu silikonsku zaptivku i može bezbedno biti ugrađen u vlažne sredine, prateći upustva o maksimalnoj dozvoljenoj snazi i minimalnom dozvoljenom poluprečniku savijanja.

Grejni kabal malog prečnika MILLICABLE FLEX 15