header-img

Razvodna kutija DK 1000 G

pro_alt

IZOLACIONI NAPON

1000 V AC/DC

DIMENZIJE

180 X 130 X 77 MM

MATERIJAL

PP (POLIPROPILEN)

BOJA

SIVA, RAL 7035

ULAZ ZA KABLOVE

ELASTIČNE MEMBRANE

TEMPERATURA PRIMENE

-25°C ... +85°C

TEST UŽARENE ŽICE

+750°C

STEPEN ZAŠTITE

IP 66

Kablovska razvodna kutija DK 1000 G je pogodana za unutrašnju i zaštićenu instalaciju na otvorenom prostoru shodno DIN VDE 0100 deo 737. Otporne su na povremene postupke čišćenja (direktan mlaz) sa čistačem pod visokim pritiskom bez aditiva, pritisak vode: max. 100 bara, temperatura vode: max. 80° C, rastojanje => 0,15 m, u skladu sa zahtevima IP 69K. Kućište i uvodnice kablova najmanje IP 65. Zabravljivanje poklopca se izvodi bez potrebe za dodatnim alatom.

RAZVODNA KUTIJA DK 1000 G OBIM ISPORUKE

Razvodna kutija se isporučuje bez rednih stezaljki. Bočne stranice su sa integrisanim elastičnim zaptivnim membranama, koje mogu da se uklone radi instalacija kablovskih uvodnika. Elastične membrane obezbeđuju opseg zaptivanja Ø 9,0 – 21,0 mm. HENSEL kutije serije DK sa integrisanim membranskim uvodnicama obezbeđuju IP66 zaštitu. Ako je potrebno, mogu se lako zameniti kablovskim uvodnicama. Uz kutiju se isporučuje plastična vrpca za držanje poklopca, koja osigurava poklopac od padanja prilikom montaže i ožičenja. Ona se jednostavno umetne u za to predviđena mesta na osnovi i na poklopcu, za to nije potreban nikakav alat.

Veoma često je potrebno pričvršćivanje na spoljašnji zid bez prolaska vijaka ili tiplova kroz leđa kutije. Za takvu primenu su uz svaku kablovsku razvodnu kutiju priložene dve spoljašnje konzole. To je još jedna prednost novog proizvoda.

Elastične zaptivke za zatvaranje leđa kutije se isporučuju uz svaku kutiju radi zaptivanja ukoliko se razvodna kutija pričvršuje vijcima koji prolaze kroz leđa osnove.

Program ENYCASE pruža sav dodatni pribor za montažu i dogradnju