header-img

Razvodna kutija DK 1600 G

pro_alt

IZOLACIONI NAPON

1000 V AC/DC

DIMENZIJE

210 X 155 X 92 MM

MATERIJAL

PC (POLIKARBONAT)

BOJA

SIVA, RAL 7035

ULAZ ZA KABLOVE

PERFORIRANA MESTA

TEMPERATURA PRIMENE

-40°C ... +120°C

TEST UŽARENE ŽICE

+750°C

STEPEN ZAŠTITE

IP 55 (ESM), IP 66(AKM)

Kablovska razvodna kutija DK 1600 G je pogodana za unutrašnju i zaštićenu instalaciju na otvorenom prostoru shodno DIN VDE 0100 deo 737. Otporne su na povremene postupke čišćenja (direktan mlaz) sa čistačem pod visokim pritiskom bez aditiva, pritisak vode: max. 100 bara, temperatura vode: max. 80° C, rastojanje => 0,15 m, u skladu sa zahtevima IP 69K. Kućište i uvodnice kablova najmanje IP 65. Zabravljivanje poklopca se izvodi bez potrebe za dodatnim alatom.

RAZVODNA KUTIJA DK 1600 G OBIM ISPORUKE

Razvodna kutija se isporučuje bez rednih stezaljki. Bočne stranice su sa perforiranim mestima, koje mogu da se uklone radi instalacija kablovskih uvodnika. Uz kutiju se isporučuju tri elastične kablovske uvodnice ESM 40 koje obezbeđuju opseg zaptivanja Ø 17,0 – 30,0 mm i stepen zaptivanja IP55. Upotrebom kablovskih uvodnica serije AKM, proizvođača HENSEL obezbeđuje se IP66 zaštita. Uz kutiju se isporučuje plastična vrpca za držanje poklopca, koja osigurava poklopac od padanja prilikom montaže i ožičenja. Ona se jednostavno umetne u za to predviđena mesta na osnovi i na poklopcu, za to nije potreban nikakav alat.

Veoma često je potrebno pričvršćivanje na spoljašnji zid bez prolaska vijaka ili tiplova kroz leđa kutije. Za takvu primenu su uz svaku kablovsku razvodnu kutiju priložene dve spoljašnje konzole. To je još jedna prednost novog proizvoda.

Dve elastične zaptivke za zatvaranje leđa kutije se isporučuju uz svaku kutiju radi zaptivanja ukoliko se razvodna kutija pričvršuje vijcima koji prolaze kroz leđa osnove.

Program ENYCASE pruža sav dodatni pribor za montažu i dogradnju.