header-img

Razvodna kutija KF 1600 G

pro_alt

IZOLACIONI NAPON

1000 V AC/DC

DIMENZIJE

210 X 155 X 92 MM

BOJA

SIVA, RAL 7035

ULAZ ZA KABLOVE

PERFORIRANA MESTA

MATERIJAL

PC-GFS (OJAČAN POLIKARBONAT)

TEMPERATURA PRIMENE

-40°C ... +120°C

TEST UŽARENE ŽICE

960 °C

STEPEN ZAŠTITE

IP 66, IP 67

Kablovska razvodna kutija KF 1600 G je predviđena za površinsku ugradnju na zid. Pogodna je za nezaštićene instalacije na otvorenom prostoru shodno DIN VDE 0100 deo 737.

Razvodna kutija KF 1600 G je otporna na vremenske uticaje kao što je izlaganje UV sunčevom zračenju, zaštićen od kišnice, otporan na temperaturu i udarce. Otporna na slanu vodu, za primenu na moru. Odobreno za ugradnju na brodove. Otporne su na povremene postupke čišćenja (direktan mlaz) sa čistačem pod visokim pritiskom bez aditiva, pritisak vode: max. 100 bara, temperatura vode: max. 80° C, rastojanje => 0,15 m, u skladu sa zahtevima IP 69K. Kućište i uvodnice kablova najmanje IP 65. Za smanjenje stvaranja i skupljanja kondenzovane vode pogledajte tehničke informacije.

RAZVODNA KUTIJA KF 1600 G OBIM ISPORUKE

Razvodna kutija se isporučuje bez rednih stezaljki. Bočne stranice su sa perforiranim mestima, koje mogu da se uklone radi instalacija kablovskih uvodnika. Upotrebom kablovskih uvodnica serije AKM (naručuju se posebno), proizvođača HENSEL obezbeđuje se IP66/67 zaštita. Uz kutiju se isporučuje plastična vrpca za držanje poklopca, koja osigurava poklopac od padanja prilikom montaže i ožičenja. Ona se jednostavno umetne u za to predviđena mesta na osnovi i na poklopcu, za to nije potreban nikakav alat.

Veoma često je potrebno pričvršćivanje na spoljašnji zid bez prolaska vijaka ili tiplova kroz leđa kutije. Za takvu primenu su uz svaku kablovsku razvodnu kutiju priložene dve spoljašnje konzole. To je još jedna prednost novog proizvoda.

Elastične zaptivke za zatvaranje leđa kutije se isporučuju uz svaku kutiju radi zaptivanja ukoliko se razvodna kutija pričvršuje vijcima koji prolaze kroz leđa osnove.

Proizvođač HENSEL pruža sav dodatni pribor za montažu i dogradnju.