header-img

Dozna za elektroniku Ø60

pro_alt

Debljina panela

7-30mm

Visina

122mm

Širina

71mm

Dubina

75mm

Prečnik sečenja otvora

68mm

Otvori do M25

2

Ulazi za 3 x 2.5 mm² ili 5 x 1.5 mm²

2

Ulazi za 3 x 1.5 mm²

2

O-range ECON® Flex dozna za elektroniku sa unapređenom Air-tight tehnologijom baziranom na membranama koje sprečavaju nekonrolisano strujanje vazduha doprinose energetskoj efikasnost objekta, ali i komforu korisnika kroz povećanje zvučne izolacije pregradnih zidova, pruža dodatne mogućnosti za modernizaciju i/ili proširenje postojećih sistema.
Fleksibilni tunel olakšava instalaciju i stvara dodatni prostor za elektronske komponente, višak ili rezervu kablova, utične i druge kleme, spojnice, konektore i sl.

Još jedna od prednosti, uz jednostavnu ugradnju je i modularnost koju dozna za elektroniku puža. Instalacija u postojeće otvore i mogućnost povezivanja (nizanja) dozni pruža fleksibilnost prilikom ugradnje i vrhunski kranji rezultat. Savršeno naleganje membrane na kabl ili instalaciono crevo sprečava strujanje vazduha što doprinosi energetskoj efikasnosti i boljoj zvučnoj izolaciji.

Dozna za elektroniku – modernizacija i nadogradnja postojećih instalacija

Pomoćni alati za obeležavanje i sečenje olakšavaju preciznu ugradnju značajno štedeći vreme instalaterima. Elastični dodatak za elektroniku se uvlači u doznu pre pozicioniranja dozne u otvor.

Nakon fiksiranja dozna za elektroniku se jednostavno povezuje sa drugom doznom. Kablovi se lako provlače i povezuju a dodatni prostor olakšava celokupan posao postavljanja električnih ili drugih instalacija prilikom izfradnje ili rekonstrukcije objekata.