header-img

GREJNI KABLOVI TXLP/1 BLACK 28

pro_alt

Tip

TXLP/1 BLACK 28 BLACK

Napon

230V

Linijska snaga

28W/m

Dužina hladnog kraja

2 x 2.5m

Broj provodnika

1

Zemlja porekla

Norveška

Grejni kablovi TXLP/1 BLACK

Fabrički izrađen grejni elementi sa jednostrukim provodnikom sa linijskim opterećenjem 28W/m. Preporučuje se za upotrebu na otvorenom za otapanje snega i leda. Grejni kablovi TXLP/1 BLACK se izrađuju sa omotačem koji podnosi temperaturu vrućeg asfalta (160 ° C / 320 ° F). TXLP/1 BLACK grejni kablovi su opremljeni sa dva napojnog kabla dužine 2,5m. Integrisanim skrivene spojnice obezbeđuju da ovaj tip grejnog kabla bude 100% vodonepropusan.

IP klasa: IP X8 (ne poseduje krajnju zaptivku)

Otporan na UV zračenje: Da

Mehanička klasa: M2

Minimalna temperatura ugradnje (bez predostrožnosti): 0°C.

Grejni kablovi TXLP/1 BLACK primena

Grejni kablovi TXLP/1 BLACK se preporučuju za otapanje snega i leda sa prilaznih puteva, dvorišta, stepenica, terasa, kolotraga. Grejni kabal se može ugrađivati na postojeću betonsku površinu, na sabijen sitni kamen, u sloju peska, ispod behaton ili kamenih ploča. Spoljašnja izolacija je UV otporna i omogućava ugradnju ovog kabla u oluke kada je potrebna zaštita oluka od smrzavanja, na krovove i sve površine na kojima je grejni kabal izložen sunčevom zračenju van zimske sezone. Pogledajte upute za instalaciju za više detalja.

Grejni kabal TXLP/1 BLACK instalacija

Ovaj tip grejnog kabla zahteva temeljno planiranje pre početka njegove instalacije. Zbog dva napojna kraja (neophodno je oba kraja dovesti u tačku napajanja), priprema i proračun utroška ovog kabla je od velike važnosi pre pristupanja instalaciji. Instalacija je dodatno olakšana velikim izborom različitih dužina i snaga ovog tipa grejnog kabla. Proizvođač NEXANS Norveška standardno proizvodi 18 različitih grejnih elemenata ovog tipa.