header-img

Termostat Terneo KT

pro_alt

NAPAJANJE

230V

MAX. OPTEREĆENJE

3000 VA

EKRAN

DIGITALNI

FUNKCIJE

ZAKLJUČAVANJE EKRANA

OPSEG MERENJA

-30…+90 °С

SENZOR

NTC 10K

DIFERENCIJA

0...10 °С / -20…-1 °С

FUNKCIJE

OTAPANJE SNEGA

Termostat Terneo KT — termostat za otapanje snega

Termostat Terneo KT je dizajniran da radi sa sistemima protiv smrzavana i za sisteme za otapanje snega. Za svoj rad koristi senzor temperature vazduha. Grejanje se vrši u temperaturnom opsegu pri kome može doći do pojave ledenica na krovu ili stvaranja leda na tlu. U ovom slučaju možete promeniti opseg, uzimajući u obzir lokaciju sistema grejanja.

Jednostavna instalacija i lako upravljanje

Možete podesiti radne parametre sa samo tri dugmeta! Elegantan digitalni ekran pojednostavljuje navigaciju u meniju. Takođe je moguće očitati temperaturu i sistemska obaveštenja.

Sve što vam je potrebno za instalaciju je već uključeno u pakovanje! Termostat Terneo KT se ugrađuje u standardnu doznu prečnika 60 mm. Senzor temperature mora biti smešten izvan kuće, izbegavajući direktnu sunčevu svetlost, kao i kišu i sneg (na primer, ispod ivice krova).

Bezbednost na prvom mestu

Možete da zaključate dugmad uređaja da biste izbegli slučajnu promenu podešavanja. Takođe, termostat ima zaštitu od pregrevanja: ako temperatura unutar kućišta dostigne 85 ° C, termostat će prestati da radi. Nastaviće sa radom kada temperatura padne na 80°C.

Univerzalni termostat

Termostat Terneo KT možete koristiti za otapanje snega i zaštitu od smrzavanja sa grejnim kablovima većine proizvođača na tržištu! Takođe, termostat može da radi sa dva tipa senzora: analogni senzor R10 ili digitalni (DS18B20).