header-img

Touch termostat OCD6

pro_alt

NAPAJANJE

100-240V

MAX. OPTEREĆENJE

16A (3600W)

EKRAN

NA DODIR, U BOJI

REŽIM RADA

SOBNI/PODNI

SENZOR

6.8, 10, 12, 33, 47 k

DIFERENCIJA

0.4 °C

FUNKCIJE

ECO, BOOST, ODMOR, PREGLED POTROŠNJE

ZEMLJA POREKLA

DANSKA

Touch termostat OCD6

Programibilni Touch termostat OCD6 za električno podno grejanje je sveobuhvatno rešenje koje pruža optimalnu, prijatnu temperaturu sa najnižom mogućom potrošnjom energije.

Elegantan i moderan dizajn sa intuitivnom navigacijom u meniju preko ekrana osetljivog na dodir.

Touch termostat OCD6, dolazi sa velikim ekranom u boji od 3,5 inča. Intuitivna navigacija menija na dodir na OCD6, čini programiranje rasporeda grejanja praktičnim, a krajnjim korisnicima daje lak pristup podešavanju i nadgledanju svog sistema grejanja u kući. Lako programiranje i prilagodljiva kontrola osiguravaju da se ugodna temperatura podesi u potrebno vreme

Touch termostat OCD6 dolazi sa 12 različitih jezika. Pametni telefon omogućava praćenje sistema putem skeniranja QR koda i internet stranice.

Proizvođač OJ ELECTRONICS garantuje da termostat ima 5-godišnju rezervnu bateriju za sat i kalendar, tako da su podešavanja i dalje na mestu nakon prekida napajanja.

Termostat OCD6 režimi rada

Za preciznu kontrolu temperature podnog grejanja omogućava korisniku dodatne pogodnosti u vidu sledećih funkcija:

Praćenje potrošnje energije
Ukupno uključenje može se očitati za praćenje ukupne potrošnje energije. Detaljne informacije o potrošnji energije mogu se pregledati na dnevnom, mesečnom ili godišnjem nivou. Ova funkcija omogućava korisnicima da kontrolišu grejanje i optimizuju potrošnju električne energije.

Individualno programiranje događaja
Pored fabrički podešenih perioda i temperatura korisnik može individualno podesiti vreme uključivanja i željene temperature po potrebi.

Režim komfora
Sobna temperatura se može privremeno promeniti na izabrani broj sati. Termostat će se tada vratiti na zakazani program događaja.

Ručni način rada
Planirani program događaja se može otkazati za rad na jednoj temperaturi.

Režim odmora
Programirajte planirani period odmora i termostat će startovati automatski. Termostat će automatski podesiti podešena temperatura na 5 °C tokom celog perioda odmora koji je unešen.

Režim pojačanja
Aktivirajte period pojačanja od jednog sata da biste brzo povećali temperatura. Termostat će se nakon toga vratiti u normalan rad.

Režim zaštite od smrzavanja
Režim zaštite od smrzavanja se može aktivirati ako nije potrebno grejanje. (Osigurava da nema oštećenja od mraza na niskim temperaturama).

Touch termostat OCD6 prednosti

• Jednostavna navigacija po meniju na dodir
• 12 različitih jezika
• Postavite i zaboravite! Prilagodljiva kontrola za udobnu temperaturu po potrebi – pripremljeno za novi zahtevi EU ECO direktive.
• Prednji poklopac sa kopčom za jednostavnu instalaciju
• Kompatibilan sa postojećim podnim senzorima, različitih proizvođača, tako da predstavlja najbolji izbor kod renoviranja
• Ugrađeni kalendar praznika i funkcija sata za automatsku udobnost i režim snižene temperature
• Automatski se prilagođava letnjem računanju vremena
• 5-godišnja rezervna baterija za sat i kalendar
• Čitanje QR kodova za jednostavno rukovanje i podršku
• Merenje snage za optimalno upravljanje potrošnjom energije