header-img

Termostat N-COMFORT TR

pro_alt

NAPAJANJE

230V

MAKS. OPTEREĆENJE

16A (3600W).

REŽIM RADA

ODABIR DIP PREKIDAČI

SENZOR

SOBNI, PODNI

OPSEG MERENJA

10°C - 55°C

TIP SENZORA

NTC 10/100k

KLASA ZAŠTITE

IP21

ZEMLJA POREKLA

NORVEŠKA

Termostat N-COMFORT TR

Jednostavan, ali višenamenski analogni termostat / regulator za upotrebu sa Nexans električnim grejnim kablovima za podno grejanje. Ovaj termoregulator nudi minimalna i maksimalna ograničenja podešavanja temperature, a konfiguriše se podešavanjem DIP prekidača i potenciometra, dostupnim ispod kućišta termostata. Dvopolni mehanički prekidač za uključivanje / isključivanje i regulator za podešavanje temperature se nalaze na prednjoj strani. Isporučuje se sa dva različita modela rama i maski u dve različite nijanse bele boje

N-COMFORT TR karakteristike

Uređaj poseduje (ugrađeni) sobni senzor i isporučuje se sa spoljnim podnim senzorom koji, ako se koristi, treba postaviti (ugraditi) u pod između dve linije grejnih kablova, blizu površine poda. Ovo omogućava 3 načina rada:

Regulacija sobne temperature pomoću ugrađenog senzora (ne koristi se podni senzor);
Regulacija podne temperature pomoću podnog senzora;
Regulacija sobne temperature pomoću ugrađenog senzora, sa funkcijom ograničavanja temperature poda pomoću podnog senzora.

Pored toga analogni termostat može se podesiti da radi kao regulator snage. Kod ove primene funkcija ograničavanja temperature neće raditi.