header-img

Diamond WiFi termostat

pro_alt

NAPAJANJE

230V

MAX. OPTEREĆENJE

16A (3600W)

EKRAN

NEGATIVE BLACK

REŽIM RADA

SOBNI/PODNI

SENZOR

NTC 10K

VRSTA VEZE

WIFI

APLIKACIJA

ANDROID I IPHONE

BOJA

CRNA I BELA

WiFi termostat DIAMOND opis

Termostat Diamond je digitalni programabilni termostat modernog dizajna. Putem WiFi konekcije može se povezati sa bilo kojim Android i iPhone uređajem. Na taj način dobijate bežičnu kontrolu vašeg sistema podnog grejanja što vam daje dodatni kvalitet i komfor. Osim toga, na taj način dodatno optimizujete potrošnju energije jer će se sistem aktivirati samo kada je zaista potrebno, čime smanjujete potrošnju energije za 20-25%. Kao jedini vidljivi element električnog podnog grejanja, Diamond će u estetskom smislu zadovoljiti zahteve svih kupaca, a oni najzahtevniji će moći da biraju između bele i crne boje.

WiFi termostat DIAMOND karakteristike

Termostat Diamond se može koristiti za merenje sobne ili podne temperature, kao i kombinovano za merenje sobne i ograničavanje temperature poda. Sobni i podni senzor se može kalibrisati u opsegu -5,0° C … +5,0° C. Kada se koristi podni senzor temperatura poda  se može ograničiti u opsegu +20,0° C … +50,0° C. Termostat Diamond može raditi u režimu hlađenja i grejanja.

Programiranje termostata se vrši po šablonu 7 dana u sedmici, ili 5+1+1 gde se radni dani programiraju po istom režimu, a dani vikenda zasebno.

Više zona možete kontrolisati na preko iste aplikacije. Svaki WiFi termostat može dobiti ime koje se odnosi na zonu koju kontroliše. Podešavanje grejanje za “kuhinju”, “dnevni boravak”, “dečju sobu” vršite preko vašeg telefona, bez obzira da li ste kod kuće ili ne.

WiFi termostat poseduje izlazni relej od 16 A i može raditi sa opterećenjima do 3600v, ili 24 m² podnog grejanja snage 150W/m².

WiFi termostat DIAMOND je dostupan u visokokvalitetnom mat crnom ili mat belom kućištu sa digitalnim crnim ekranom osetljivim na dodir.