header-img

Termostat Terneo S

pro_alt

NAPAJANJE

230 V

MAX. OPTEREĆENJE

3000 VA

EKRAN

DIGITALNI

FUNKCIJE

TAJMER, POTROŠNJA, ZAKLJUČAVANJE

OPSEG MERENJA

+5…+40 °С

SENZOR

NTC 10K

DIFERENCIJA

1 °С

PRIMENA

PODNO GREJANJE

Termostat Terneo S — elegantna kontrola

Termostat Terneo S je dizajniran da kontroliše podno grejanje u opsegu od 5 do 40°C. Podaci o temperaturi se očitavaju sa senzora postavljenog u podu.

Prijatan dizajn i interfejs

Termostat Terneo S poseduje digitalni ekran koji prikazuje temperaturu i sistemske poruke. Takođe olakšava navigaciju u meniju podešavanja. Dugmad na dodir na kućištu izgledaju elegantnije i traju duže.

Korisne dodatne funkcije

Možete podesiti početak grejanja pomoću tajmera (od 0,5 do 99 sati). Ako ćete napustiti kuću na neko vreme – podesite tajmer, a kada se vratite biće ugodna temperatura. Uređaj održava statistiku vremena zagrevanja kako bi pomogao u kontroli potrošnje energije. Takođe možete podesiti temperaturu prikazanu na ekranu.

Jednostavna instalacija i lako upravljanje

Možete podesiti radne parametre sa samo tri dugmeta! Elegantan digitalni ekran pojednostavljuje navigaciju u meniju. Takođe je moguće očitati temperaturu i sistemska obaveštenja.

Sve što vam je potrebno za instalaciju je već uključeno u pakovanje! Termostat Terneo S se ugrađuje u standardnu doznu prečnika 60 mm. Senzor temperature mora biti ugrađen u pod u ravni sa izvorom podnog grejanja, grejnim kablovima, grejnim mrežama ili cevima (vodeno podno grejanje).

Bezbednost na prvom mestu

Možete da zaključate dugmad uređaja da biste izbegli slučajnu promenu podešavanja. Takođe, termostat Terneo S ima ugrađenu zaštitu od pregrevanja: ako temperatura unutar kućišta dostigne 85 ° C, termostat će prestati da radi. Nastaviće sa radom kada temperatura padne na 80°C.

Univerzalni termostat

Termostat Terneo S možete koristiti za podno grejanje sa grejnim kablovima većine proizvođača na tržištu! Takođe, termostat za svoj rad koristi senzor R10.