header-img

Termostat ETV-1991

pro_alt

NAPAJANJE

230V

IZLAZNI RELEJ

1NO 16A

DIFERENCIJA

0.4°C FIKSNO

TEMPERATURNI OPSEG

0 DO +40°C

MONTAŽA

DIN ŠINA

ZEMLJA POREKLA

DANSKA

Termostat protiv smrzavanja ETV-1991

Termostat ima višestruku primenu. Koristi se kao termostat protiv smrzavanja, za kontrolu temperature kod podnog ili radijatorskog grejanja.

ETI-1991 je termostat za uključivanje, isključivanje i kontrolu temperature u rasponu od 0° C do +40° C.

Kada je temperatura senzora ispod podešene temperature beznaponski relej se uključuje. Diferencija temperature isključivanja i uključivanja je podešena na 0.4 ° C. Kada temperatura senzora pređe podešenu temperaturu za tu vrednost relej isključuje, isklučuje se grejni element, a LED signalizacija gasi.

Termostat protiv smrzavanja ETV-1991  karakteristike

• Kontrola uključivanja i isključivanja do 3.600 W, 16 A.

• Ugrađeni režim snižavanja temperature preko daljinskog vremenskog prekidača. Temperatura se snižava za 5 ° C u periodu kada termostat ETV-1991 dobije signal sa spoljašnjeg vremenskog prekidača.

• Elektronski termostat sa tačnom regulacijom temperature koji osigurava visoku udobnost kod električnog podnog grejanja ili drugih vrsta grejanja.

• Za montiranje na DIN-šinu.

Isporučuje se sa senzorom tipa ETF-144/99T sa kablom dužine 3m. Može se povezati sa drugim tipovima senzora, zavisno od temperatura kojima je senzor izložen.

Termostat za montažu na DIN šinu ETV-1991 sa režimom smanjenja temperature za kontrolu električnog grejanja: podnog, plafonsko ili radiatorsko. Termostat ETV-1991 se može koristiti kada je potrebna zaštita od smrzavanja, odnosno održavanje temperature iznad tačke smrzavanja. Termostat je pogodan kada je potrebno daljinsko upravljanje sistemom. To je kompaktan termostat koji štedi prostor u razvodnom ormanu. ETV ima funkciju povratne temperature, koja se aktivira preko spoljnog tajmera. Temperatura povratne vrednosti je fiksna 5 ° C.